Телефонуйте нам:
Вхід в кабінет
Відновлення паролю
Відновлення паролю
Пароль надіслано на ваш E-Mail
Для кожного кондитера не секрет, що якісні інгредієнти – це запорука успіху будь-якого десерту. Тому досвідчені кондитери вважають за краще використовувати професійний кондитерський шоколад. Шоколад Cacao Gold виготовлений із свіжо-смажених какао бобів (Західна Африка), він зберігає всі свої корисні властивості навіть після температурної обробки.
Натуральний шоколад можна використовувати для приготування різноманітних десертів: цукерок, морозива, кремів, печива, тортів та багато іншого, все залежить від вашої фантазії.
Склад: цукор, какао-олія, сухе незбиране молоко ДСТУ, какао терте.
Енергетична цінність: 530 ккал.
Харчова цінність: білки – 9,2 г, жири – 44,6 г, вуглеводи – 46,8 г
Вміст какао продуктів щонайменше 38 %. Без лецитину та ароматизаторів!
Виробник: Україна.
Зберігати при температурі 18±5 °С та відносити. вологості н.б. 75%
Ціна вказана за 100 г.